Under friåret i Thailand så blev vi, Crister och Jag (Hilda) stora dykentusiaster, tanken var att vi skulle stanna där nere men efter att ha levt i värmen i 9 månader så beslöt vi oss för att återvända hem.

Nu mer återvänder vi 2 gånger om året för att dyka. Det gör vi med dykcentret Poseidon. När vi är där bor vi på Ao Nang Simply Resort i AoNang strax utanför Krabi

Kan ni tänka er vad vi saknade mest och det som gjorde att vi åkte hem?

Det var att gå i skogen och plocka svamp.

Att göra ljus och sy, men mest av allt

Julstämningen

Så vad händer nu då, när vi är hemma igen? Jo

Crister har startat ett åkeri, och jag pysslar med olika sorters hantverk bl.a. ljusstöpning, lappteknik och vävning. Jag håller även på med tillverkning av smycken i silverlera, det senast tillskottet är smycken av slipade stenar som jag hittar när vi är ute i naturen.

Där emellan knyter jag band i Kumihimoteknik som passar bra till stensmyckena.

Den övriga tiden på dygnet jobbar jag som instruktör i Första hjälpen/hjärtlungräddning för Röda Korset. Jag är även certifierad av Röda Korset vilket betyder att jag får hålla deras utbildningar ute på företag.

I och med att jag certifierade mig startade jag ett eget företag i Första hjälpen/hjärtlungräddning så nu mera är jag ute och ger Röda Korsets utbildningar till företag och kommuner.

Sök på GA Mänsklig Omtanke eller gå gärna in på min andra hemsida som handlar just om det. www.maensklig-omtanke.com

Tyvärr hinner vi inte med julmarknader längre.

Och att plocka svamp. Dom ska vara stora:-)

Här hemma passar vi på att gå till Pookys Thaimassage och få Thai och oljemassage